Home / Qui som / Consell Assessor

Consell Assessor

Mª Asuncion Aracil: Metge Neuropediatra. Directora Técnica del CDIAP Baula de l'Hospitalet.

Enric Berenguer. Psicòleg Clínic, psicoanalista de l'AMP, supervisor clínic del CDIAP de Sant Boi de Llobregat i de la Comunitat Terapèutica del Maresme.

Rosa Botran. Fisioterapeuta pediàtrica. CDIAP DAPSI Sant Cugat.

Josep Mª Brun​ Gasca​.​ Psicòleg clínic, psicoterapeuta. Formador i supervisor en Atenció Precoç. Director de la revista EIPEA​.

Carme Costas Moragues. Psicòloga Clínica. Universitat Autònoma de Barcelona.

Carme Fernandez Ayerbe. Treballadora social. Coordinadora EAIA de l’Hospitalet.

Anna Fornós Barreras. Neuròloga. Directora Assistencial de ASPACE. Coordinadora del Master d’Atenció Precoç, Universitat Ramon Llull.

Climent Giné. Psicòleg. Degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, URL.

Rosa Gonzalez Merino: Diplomada en Treball Social i  Ciencies Socials (ICESB)

Mª Claustre Janer. Professora titular de Psicopatologia de la Infància i l'Adolescència de la UAB. Cap de la Unitat de Recerca de Psicopatologia Infantil. Directora del Màster de Psicopatologia Clínica Infanto-Juvenil de la UAB.

Juan Luis Linares. Professor Titular de Psiquiatria, Universitat Autònoma de Barcelona.

Fernando Pedro Maciel. Psicoanalista. “Lugar de Infancia” Bs As Argentina.

Mercè Mitjavila. Doctora en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Psicoanalista. Professora Titular a la Facultat de Psicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fatima Pegenaute. Psicòloga. Coordinadora Xarxa Desenvolupament i Atenció Precoç de BCN Institut Municipal de Persones amb Discapacitat

Josep Mª Perapoch López. Metge neonatòleg. Cap de secció del servei de neonatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona.

Mª Pilar Poo. Professora Associada de Pediatria, Universitat de Barcelona. Cap de secció del Servei de Neuropediatria, Hospital Sant Joan de Déu, Barcelona.

María-José del Rio. Psicòloga. Especialista en primeres etapes del desenvolupament i del llenguatge infantil. Professora de la Universitat de Barcelona.

Montse Rizo Marcos. Professora de Fisioteràpia Pediàtrica i Intervenció Psicomotriu, Dept. d’Acció Comunitària i Desenvolupament Humà, Escola Universitària de Ciències de la Salut, Universitat de Vic.

José Ángel Rodríguez Ribas: Psiquiatra, psicoanalista i psicomotricista. Formador en pràctica psicomotriu ASEFOP. Professor Ciències de l’Activitat Física, Univ. Gales-EADE (Málaga). Director:  Expert en psicomotricitat UCJC (MEDAC. Málaga). Investigador: Grup: subjecte, patiment i societat.

Guillem Salvador. Psiquiatre i psicoterapeuta d'adults, parella i familia. Supervisor d'Equips de salut mental i director del programa de formació: "Infancia, família i comunitat"

José Miguel Sunyer Martín. Dr. en Psicología, especialista en Psicología Clínica.  Grupoanalista.

Jose Ramón Ubieto. Psicòleg clínic i psicoanalista. Professor de la UOC. SSB Ajuntament BCN.

Anna Vilaregut Puigdesens. Psicòloga. Professora Titular de la Universitat Ramon Llull. Coordinadora d'Estudis de Màsters Universitaris  FPCEE Blanquerna . Grup de Recerca Parella i Família.

Rafael Villanueva Ferrer. Psicòleg clínic i logopeda. Formador i supervisor en Atenció Precoç.

Llúcia Viloca. Psiquiatra i psicoanalista. Fundadora del Centre Educatiu Terapèutic Carrilet. Membre de la SEP. Supervisora i docent de la xarxa socio-educativa-sanitària de Catalunya.

Columna dreta: Últim Número

Últims Articles

Números anteriors

Untitled-9