Home / Últims Números / Número 28 (2007) / Cas Clínic. La importància del treball en xarxa: pensament i perseverança · Roser Ferrando

Cas Clínic. La importància del treball en xarxa: pensament i perseverança (2007)

autor

Roser Ferrando

Fisioterapeuta del CDIAP Baix Montseny

Altres artícles de l'autora.

   

 

Introducció

Amb motiu del primer aniversari del CDIAP “Baix Montseny”, el nostre equip va pensar celebrar una jornada per a reflexionar al voltant de la primera infància.

L’objectiu d’aquesta trobada era donar a conèixer la importància del treball de conjunt del CDIAP i l’Escola, així com amb d’altres equips implicats (SAM, EAP, Serveis Socials, Àrea de Sanitat..), evidenciant, així, el treball en xarxa i la interdisciplinarietat.

La jornada de treball constava de dues taules on diferents professionals, presentaven casos clínics: en referència a l’infant de 0-3 anys en la primera i a l’infant de 3-6 anys en la segona.

El cas clínic de què parlarem a continuació el vam exposar la neuropediatra i la fisioterapeuta de l’equip del CDIAP a la taula de 0-3 anys. Vam parlar de la Maria i del treball en equip que es va fer per poder-la ajudar mitjançant la seva família, l’Escola i el CDIAP.

Accedir al fòrum d'aquest article

Forum Nombre d'assumptes Nombre de enviaments Darrer comentari

Cas Clínic. La importància del treball en xarxa: pensament i perseverança

Si encara no tens nom d'usuari i contrasenya et pots subscriure aquí

0 0