Home / Últims Números / Número 29 (2008) / Tasca: processos i contribucions. Eines de millora pels equips d’atenció precoç · Jaume Benavent i Guardia

Tasca: processos i contribucions. Eines de millora pels equips d’atenció precoç (2008)

autor

Jaume Benavent i Guardia

Director de Projectes d’INNOVA, Associació per a la innovació organitzativa i social.

   

 

Resum

 

Paraules clau:

Grups de interès: usuari, pacient, client, ciutadà; tipus de demanda; composició multidisciplinar; gestió del centre; processos de treball; finalitat principal; contribucions dels professionals; rols; ansietat organitzativa; espais de contenció; sistema humà de treball.

Els Centres de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de Catalunya, estant rebent, en els últims anys, un increment significatiu de la demanda. Aquest augment, tan a nivell de volum com de varietat en el tipus de demanda, aboca als centres a una reconfiguració dels seus models professionals, organitzatius i managerials. En el present article, fruit d’una conferència dins de les XI Jornades de “l’ACAP”, es proposa una línea de reflexió basada en la pròpia experiència com a consultors d’organitzacions, respecte a quins processos de treball i contribucions resultarien útils de realitzar, des del propi Equip d’Atenció Precoç, per tal de gestionar aquestes demandes d’una manera més eficaç.

Accedir al fòrum d'aquest article

Forum Nombre d'assumptes Nombre de enviaments Darrer comentari

Tasca: processos i contribucions. Eines de millora pels equips d’atenció precoç

Si encara no tens nom d'usuari i contrasenya et pots subscriure aquí

0 0