Home / Qui som

Qui som

DESENVOLUPA: la Revista d’Atenció Precoç,  és la publicació oficial de l’ Associació Catalana d’Atenció Precoç (ACAP). Té com a objectiu fomentar el diàleg i l’intercanvi d’idees i experiències entre els professionals de les diferents disciplines que es dediquen o estan interessats en el desenvolupament infantil i l’Atenció Precoç.

És un espai constructiu i de difusió obert a l’expressió de les pràctiques professionals al voltant de la població infantil de 0 a 6 anys, la família i el seu entorn des d’una perspectiva bio-psico-social. Un instrument de intercanvi i alhora de difusió de coneixement teòric i pràctic que ofereix articles originals (d’investigació o conceptuals), articles d’opinió, revisions, estudi de casos i entrevistes.

La Revista de l’Atenció Precoç va néixer el 1992,  i des d’aleshores s’ha publicat un número anual dirigida especialment als socis de l’ACAP. L’any 2011, la revista pren una nova direcció per a adequar-se a les necessitats actuals, al nou ús de la informació i fer-la més accessible i disponible per a tots els lectors que n’estiguin interessats.

En la publicació del número 32, passa a anomenar-se DESENVOLUPA: la Revista d’Atenció Precoç i es publica en format digital i d’accés lliure.

El Consell de Redacció és qui duu a terme la tasca d’elaboració de la Revista, que compta amb un Consell Assessor, constituït per professionals referents del món universitari, científic i/o assistencial.

     
 

Columna dreta: Últim Número

Últims Articles

Números anteriors

Untitled-9