Home / Qui som / Política de privadesa

Política de privadesa

DESENVOLUPA certifica que les seves dades són de carácter confidencial i que sota cap aspecte seran cedides a tercers.

Consideracions preliminars

DESENVOLUPA, vol garantir tots els drets relacionats amb la privadesa dels nostres usuaris, i assumir els requisits que marca la legislació espanyola (Llei Orgànica 15/1999,13 de desembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, B.O.E 14/12/1999, i en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, B.O.E. 12/07/2002).

D'aquesta manera, si decidiu utilitzar els formularis de www.desenvolupa.net, sol·licitarem les dades estrictament necessàries per a la consecució de la fi a la qual està destinada aquest apartat del web, que no és altra que la de facilitar la comunicació entre els usuaris i DESENVOLUPA: informar sobre notícies, novetats i activitats.

A aquest efecte, requerirem, com a mínim, les dades de caràcter personal, com: professió, nom, cognoms, correu electrònic, país, província i lloc de treball.

El seu tractament estarà enfocat únicament a la consecució d'aquests objectius.

Al polsar "ENVIAR" en el formulari, l'usuari dóna el seu consentiment al tractament d'aquests per al compliment del servei.

Comunicació a través del correu electrònic

Des de DESENVOLUPA volem que els nostres usuaris puguin conèixer a través del correu electrònic de forma ràpida, personal i gratuïta, les notícies, novetats i activitats de la nostra revista.

Per aquest motiu, DESENVOLUPA difon, exclusivament als usuaris que prèviament ho hagin autoritzat, un informe dels aspectes relacionats amb notícies, novetats i activitats relacionades amb el nostre establiment i altres informacions que siguin considerades d'interès pels usuaris.

Entenem que concediu l'autorització prevista en el paràgraf anterior quan, al mateix temps que sol·liciteu i empleneu les dades del formulari de contacte, DESENVOLUPA informa degudament sobre la possibilitat del enviament de notícies i l'usuari no s'hi oposa.

DESENVOLUPA estableix un mecanisme principal mitjançant el qual els usuaris que ho sol·liciteu podeu quedar exclosos d'aquest servei de manera senzilla i gratuïta. Per això, l'usuari ha d'enviar un correu electrònic des del compte on rep la informació de DESENVOLUPA, amb l'assumpte: REMOVE. Aquesta explicació també apareixerà detallada al peu de tots els correus que s'envien des de DESENVOLUPA.

Consentiment de l'usuari

Les dades personals dels nostres usuaris s'emmagatzemen en una base de dades propietat de DESENVOLUPA, que garanteix els mitjans oportuns de caire tècnic i estructural, per prevenir la integritat i la seguretat de la informació personal que aporteu.

Les dades recopilades són les adequades, pertinents i no excessives en relació a l'àmbit, les finalitats i els serveis determinats, explícits i legítims de DESENVOLUPA. Aquestes dades no seran accessibles ni seran cedides per l'explotació a terceres empreses u organitzacions. En aquest sentit, DESENVOLUPA es compromet a no revelar cap d'aquestes dades ni a compartir-les amb qualsevol empresa u organització.

Dret d'Oposició, Correcció i Actualització de Dades

L'usuari té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són incorrectes i a donar-se de baixa del fitxer. En aquest últim cas, DESENVOLUPA perd la informació automàticament.

Columna dreta: Últim Número

Últims Articles

Números anteriors

Untitled-9